Gratis eten afhalen dankzij Facebook

Gecreëerd op 17/03/2017   Nieuws uit eigen huis

Voor de tweede keer belonen we vier volgers van onze Facebookpagina met een bon t.w.v. 25 euro voor onze afhaalservice.

BistroTutti_winnaarbonafhaalservice

Wie mag gratis van onze afhaalservice proeven?

In onze vorige nieuwsbrief kon je al lezen dat we een nieuwe actie hebben gelanceerd om de volgers van onze Facebookpagina te belonen. Maandelijks schenken we aan 4 volgers een waardebon van €25 weg. Zij hebben een maand de tijd om deze te besteden in onze afhaalservice.

Eén van de vier vorige winnaars was Kevin Knockaert. "Een superleuke verrassing. Altijd fijn als je een keer niet moet koken én toch heel lekker kan eten."

En wie zijn nu de 4 gelukkigen?

De vier volgende winnaressen zijn: Melanie Muys, Julie Hereijgers, Eefje Aerts en Jill Desmedt. Als je hebt gewonnen, ontvang je een privé-bericht via Facebook van Stijn de Koning (Stijn By Me) die deze actie voor ons coördineert. Mogelijk staat het bij overige berichten in je postvak op Facebook.

Win jij volgende keer?

Bistro Tutti volgen op Facebook kan dus smakelijke gevolgen hebben. U bent gewaarschuwd! Surf naar onze pagina en klik op 'Vind ik leuk' als je dat nog niet eerder deed. Spoor familie, vrienden, collega's, buren en kennissen aan om hetzelfde te doen. We blijven ook maandelijks onze jarige klanten verrassen met een attentie. Hiervoor ontvangt u een mail als u in ons klantenbestand zit. Hebben wij uw correct mailadres nog niet? Stuur dan een mail naar news@bistrotutti.be

Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti