Nieuwe menukaart

Gecreëerd op 25/10/2018   Nieuws uit eigen huis

Vanaf 16 november vindt u bij ons niet alleen een vernieuwd interieur, maar kiest u ook van een nieuwe menukaart. Smakelijk!

BistroTutti_Beefburger

Veel klassiekers op nieuwe menukaart

Bij onze 'nieuwe start' hoort natuurlijk ook een vernieuwde menukaart. Wij bieden u een uitgebreide keuze voor elke maaltijd van de dag: van een belegd broodje of een salade als lunch tot een driegangen diner.

Lichte lunch

Als lunch heeft u onder meer de keuze uit diverse pasta's, belegde broodjes, croque monsieur of een uitsmijter. Wij serveren ook lekkere salades met geitenkaas, kippenblokjes of buffelmozarella.

Vlees of vis

Eet je graag vis? Probeer dan zeker onze scampi's in lookroom of ons gegratineerd vispannetje eens. Wie van een lekker stukje vlees houdt, is bij ons aan het juiste adres: stoofvlees, vidé, spare ribs of steak? Proef zeker ook eens onze signature burger of pulled pork signature burger, filet pur of bistecca allia Fiorentina.

Voor de kleintjes

Voor uw (klein)kinderen voorzien wij klassiekers als frietjes met curryworst of spaghetti bolognaise, maar zij kunnen ook kiezen voor vidé, kindersteak, kaas- of garnaalkroketjes.

Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti