Kom gezellig tafelen voor of na de veldcross

Gecreëerd op 6/12/2018   Lunch

Zaterdag 8 december is het weer veldcross in Essen. Kom vooraf langs om te lunchen of kom nakaarten over de koers tijdens een heerlijk dinertje.

Veldcross_Essen

Kom voor of na de veldcross gezellig eten

Zaterdag 8 december kan u weer de toppers uit het internationale veldrijden aan het werk zien in Essen. De wedstrijden vinden plaats op de site rond de voormalige douaneloods, achter het station van Essen.

Lunch of diner

Bistro Tutti is zaterdag open vanaf 11 uur.  Kom gezellig met vrienden en familie voor de veldcross een 'fondke' leggen met een stevige lunch. Of kom na de cross nakaarten terwijl jullie genieten van een heerlijk diner. Een ideaal moment om één van de nieuwe gerechten op onze kaart te proeven.

Zuid-Afrikaanse wijnen proeven

Zowel zaterdag 8 als zondag 9 december kan u bij Bistro Tutti weer een hele reeks wijnen proeven. Deze keer zetten wij enkele Zuid-Afrikaanse wijnen in de kijker. Alle wijnen die u in onze 'proefhoek' kan proberen, kan u aan tafel drinken in ons restaurant, of via ons aankopen. Wij geven graag een woordje uitleg over de verschillenden wijnen die we serveren, zodat u ook weet welke wijn het beste bij welke gerechten past.

Ook tijdens het weekend van 15 en 16 december kan u nog wijnen komen proeven. Een ideale 'testmoment' voor de aankomende feestdagen. Check onze website om te kijken welke wijnen we wanneer in de kijker zetten.

Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti