Dankzij tablebooker kan u online en real-time reserveren in ons restaurant. Real-time? Dat betekent dat u onmiddellijk kan zien of er nog plaats is én automatisch een bevestiging van uw reservatie krijgt via email.

Bekijk alle berichten

Geachte klant,

Graag hadden wij vanaf 15 maart op dit adres opnieuw Roma-ijs geopend. Helaas heeft het corona-virus er anders over beslist. Van zodra wij mogen zullen wij u hier ontvangen voor onze ijsjes, koffie, wafels en meer.
Blijf ondertussen allemaal gezond en wij zien u graag binnenkort terug.


Wandelingen 'onderox' kunnen vertrekken vanuit café 't Volkshuis, Stationsstraat 136, b-2910 Essen. 

De openingsuren zijn:

maandag: van 13:00 tot 00:00

dinsdag: van 13:00 tot 00:00

woensdag: gesloten

donderdag: van 13:00 tot 00:00

vrijdag: van 13:00 tot 02:30

zaterdag: van 14:00 tot 02:30

zondag: van 9:30 tot 22:00

Bistro Tutti sluit de deuren

Misschien dat u er al iets over hoorde, maar wij hebben beslist om te stoppen met restaurant Bistro Tutti. Het verhaal dat begon in 2001, toen nog onder de naam Roma, willen we graag met een feestweekend afsluiten op zaterdag 1 en zondag 2 februari 2020. Zo willen wij alle klanten gepast bedanken voor het vertrouwen in ons team de afgelopen jaren.

Speciaal voor u willen we nog één keer alles uit de kast halen. Op zaterdag 1 februari serveren wij vanaf 18 uur een 12-gangenmenu. De plaatsen zijn beperkt, dus graag snel reserveren als jullie erbij willen zijn. Alle praktische info vindt u op de keerzijde van deze brief. Op zondag 2 februari kan u een concert van Clouseau in zaal Rex combineren met een menu bij Bistro Tutti. Hier zijn nog enkele plaatsen voor vrij. Dus graag snel reageren als u wilt komen eten voor het optreden.

IJssalon Roma verhuist

Na de sluiting van Bistro Tutti verhuizen wij ijssalon Roma naar het voorste gedeelte van ons restaurant. Vanaf begin maart tot begin oktober zal u hier terecht kunnen voor ons gekend ijs, maar ook voor een koffie, wafel of milkshake. We voorzien een zithoek, maar mikken vooral op ijs, koffie en wafels om mee te nemen. Zeker in de zomermaanden zullen we 7 dagen op 7 open zijn. Ook onze bekende ijskar blijft toeren door de Essense straten.

Nieuw verhaal in ’t Volkshuis

Wendy groeide op in de horeca. Tot zo’n dertig jaar geleden baatte haar moeder in Kalmthout café (en feestzaal) Den Driehoek uit. En Wendy treedt nu in haar voetsporen … want vanaf 8 februari staat zij achter de toog van café ’t Volkshuis in Essen. Deze opportuniteit biedt Wendy de kans om haar droom als “cafébazin” waar te maken en vormde de basis voor al onze andere plannen. Er volgt ook een grondige renovatie van de kleine en grote zaal die bij ’t Volkshuis horen. Wij stellen ze graag aan u of uw vereniging ter beschikking voor feesten of andere activiteiten.

Merci en tot ziens!

Wij wensen jullie allemaal uitdrukkelijk te bedanken voor het vertrouwen in Bistro Tutti de afgelopen jaren. We hopen jullie te mogen verwelkomen op zaterdagavond 1 februari. En anders zien we elkaar ongetwijfeld later nog bij Roma-ijs of in ’t Volkshuis.

Tot dan!

Wendy Ommeganck, Joris Meyers en medewerkers. 

Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti