Dankzij tablebooker kan u online en real-time reserveren in ons restaurant. Real-time? Dat betekent dat u onmiddellijk kan zien of er nog plaats is én automatisch een bevestiging van uw reservatie krijgt via email.

Bekijk alle berichten


Bistro Tutti interieur

“Nieuwe mix van twee gesmaakte recepten”

Vanaf 16 november kan u bij Bistro Tutti niet alleen terecht om ’s middags of ’s avonds lekker te tafelen, maar kan u een hele dag door genieten van pannenkoeken of wafels. “We maken een nieuwe start waarbij we twee gesmaakte recepten – de bistro van vroeger en ons restaurant van de laatste jaren – samenbrengen in een nieuwe mix.”

Terug zoals vroeger…

“Na bijna twintig jaar in de horeca zouden we soms de tijd wel eens willen terugdraaien, maar dat kan natuurlijk niet. Met ons nieuw concept keren we wel terug naar onze succesvolle beginjaren als Roma. Met een paar kleine ingrepen in het interieur geven we onze zaak de uitstraling van een stijlvolle bistro waar je kan kiezen van een nieuwe kaart.”

Nieuw begin

“Wij zien deze ommezwaai als een nieuwe start, waarbij we eigenlijk een mix maken van twee gesmaakte recepten. Langs de ene kant bieden we in ons restaurant Vlaamse klassiekers aan, maar u kan in de loop van de dag ook komen smullen van een pannenkoek, wafel of koffie met appelstrüdel. In het weekend serveren we lunchgerechten en in onze bistro kan u natuurlijk ook van ons huisbereid ijs smullen dat u kent van ons ijssalon.”Restaurant

Wijn kan er nooit genoeg zijn.

Als Het Wijnhuis Essen willen we jullie nog meer laten genieten van ons assortiment wijnen. Vanaf nu zal u elk weekend enkele wijnen kunnen proeven bij ons, die je ook kan aankopen. Kijk hier voor het huidig aanbod.

Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti