Dankzij tablebooker kan u online en real-time reserveren in ons restaurant. Real-time? Dat betekent dat u onmiddellijk kan zien of er nog plaats is én automatisch een bevestiging van uw reservatie krijgt via email.

Bekijk alle berichten

Of hoe Roma BISTRO TUTTI werd .....

De nieuwe naam doet het al vermoeden, Bistro Tutti di Roma, is veel meer dan het restaurant en het ijssalon dat Joris Meyers en Wendy Ommeganck al bijna vijftien jaar uitbaten aan de Stationsstraat in Essen.

Op elk ogenblik van de dag willen wij mensen een lekkere beleving kunnen geven. Dat was het opzet achter de complete make over van Restaurant Roma tot Bistro Tutti.

Koffie drinken, ontbijten & wijn kopen

Het pand aan de Stationsstraat 107 krijgt een nieuwe indeling. In het eerste deel komen een winkel met wijn en Italiaanse specialiteiten en een koffiebar. Als smaakpunt van Het Wijnhuis kregen we een opleiding rond hun wijnen. En met het hele personeel volgden we een cursus barista, zodat we in Bistro Tutti di Roma vanaf ’s morgens de lekkerste koffies en andere warme dranken kunnen serveren bij een ontbijt.

Lunchen in stijl

’s Middags kan u bij Bistro Tutti di Roma terecht voor een lunch in stijl. Hier willen we iets extra bieden in plaats van een klassieke lunch. Ik denk bijvoorbeeld aan ‘luxebroodjes’ of een speciale soep. In de namiddag kan iedereen bij ons genieten van een lekkere kop koffie met gebak of een pannenkoek.

Meer dan Italiaans restaurant

Aan de kaart zoals de mensen die kenden van restaurant Roma wijzigden we niet veel, maar in Bistro Tutti di Roma, willen we Italiaanse gerechten en ingrediënten wel nog wat meer aandacht geven.

Aan het afhaalcenter voor ijs verandert voorlopig niets. In het nabijgelegen pand aan de Stationsstraat 115 kan je tussen eind maart en begin oktober ijs afhalen. Er is keuze uit meer dan veertig smaken!Het Wijnhuis Essen, smaakpunt Bistro Tutti